Onko Bitcoin todella Ethereumissa? Kannattavatko kummatkin BTC: n ETH: lle?

Onko Bitcoin todella Ethereumissa? Kannattavatko kummatkin BTC: n ETH: lle?Lähde: Pixabay
Bitcoin ja Ethereum ovat jo pitkään olleet kaksi suosituinta kryptovaluutta markkinoilla. Vaikka Bitcoin on pysynyt listan kärjessä, suurimman osan ajasta Ethereum on ollut sitä seurannut kryptovaluutta.

Tämä siitä huolimatta, että monet altcoiinit ovat ottaneet ETH: n asemaan vuosien varrella. Spoileri – kukaan ei ole säilynyt pitkään

ETH: n pysyvyyden vuoksi yhteisö on myös massiivinen. Siksi on selvää, että yhteisöt vertaisivat toistensa kolikoita, verkostovaikutuksia jne. Ei ole mikään yllätys, että myös BTC: n ja ETH: n välinen keskustelu / taistelu on pitkäaikainen.

Tämän päivän keskustelussa riidan aihe on yksinkertainen, arkinen, mutta epäselvä – onko Bitcoin Ethereumissa vai ei. Vaikka kyseinen keskustelu oli näennäisesti siirtynyt aiheesta pois lehdistön aikaan, Peter McCormackin viimeisin twiitti uudisti samaa.

Nyt McCormack on jo kauan väittänyt olevansa tarpeeksi avoin mieli ymmärtääksesi ja oppiakseen muita altcoineja huolimatta siitä, että hän on itse Bitcoin-kannattaja. Vaikka monet ovat hyökänneet hänen twiittinsä vuoksi, sillä on järkevää, koska tietysti Bitcoin Code ei ole Ethereumissa. Kumpikaan niistä ei ole olemassa toistensa, mutta omilla erillisillä lohkoketjuillaan.

Ennen kuin aloitamme keskustelun, on tiedettävä, että Bitcoin, ERC-tunnuksena, ergo ETH-lohkoketjussa, on ollut nousussa viime aikoina. Argumentin vuoksi Bitcoinin kokonaismäärä Ethereumilla oli lehdistöaikana 1 miljardin dollarin eli 106 kt BTC: n arvo.

Vaikka ETH: lle lukittu BTC: n kokonaismäärä on ylittänyt 100 kt, on olemassa erilaisia ​​tunnuksia, kuten WBTC, rBTC, hBTC, tBTC jne., Ja jokainen tunniste vaihtelee rakenteessa ja rakenteessa. Yleinen väite, joka voidaan tehdä tässä, on se, että mikään bitcoineista ei todellakaan ole ETH: ssa, koska itse asiassa ne ovat vain IoU: ita.

Bitcoin-kehittäjä Luke DashJr oli kuitenkin yksi monista eri mieltä, kun hän twiittasi

”En ole samaa mieltä. Bitcoins voi olla Ethereumissa samalla tavalla kuin pörssissä, Liquid. jne“

Ethereumin kansalaiset nousivat nopeasti mukaan, ja monet onnellisista siitä, että Bitcoin löysi vihdoin tiensä Ethereumin lohkoketjuun.

Mielenkiintoista on, että vaikka suurin osa Bitcoin- ja Ethereum-yhteisöistä kiisteli siitä, mikä on oikein ja mikä on oikea terminologia, Ethereumin perustaja Vitalik Buterin tuli keskustelemaan kauaskantoisesta ideasta. Idea, jossa kaivostyöläiset voisivat lähitulevaisuudessa haarauttaa Bitcoinin pehmeästi ja „hylätä nostot Bitcoin-puolen osoitteista, joilla ei ole voimassa olevia vastaavia aloitustilauksia Ethereumin puolella“.

Tarpeetonta sanoa, että tämä oli viimeisin tykkituli Bitcoinin ja Ethereumin välisessä taistelussa.